Снимка БулфотоМая Манолова заведе дело срещу премиера Бойко Борисов. В исковата

...
Снимка БулфотоМая Манолова заведе дело срещу премиера Бойко Борисов. В исковата
Коментари Харесай

Мая Манолова заведе дело срещу Бойко Борисов за 15 000 лева

Снимка Булфото

Мая Манолова заведе дело против премиера Бойко Борисов.  В исковата ѝ молба до Софийския областен съд самостоятелният претендент за кмет на София претендира обезщетение от 15 000 лв. за неимуществени вреди от неистинен и опозоряващи изказвания, съобщи  offnews.bg.

Поводът е изявлението на министър-председателя в утринния блок на бТВ, излъчено два дни преди балотажа на локалните избори.

Според Манолова в медийната си изява " Борисов директно внушава погрешни оскърбителен изказвания с ясно схващане за тяхната нечестност и при цялостна липса на доказателства и даже физическа опция тези събития да са се случили ".

В желае си тя показва, че в столичния квартал " Воляук " няма ромска общественост и водачи, за каквито министър председателят приказва. Бившият омбудсман показва и, че не поддържа връзка с " Братя Галеви ", които са " в неопределеност за мен, за полицията и за българските жители от датата на постановяване на присъдата им, с помощта на бездействието на изпълнителната власт, ръководена от господин Борисов ".

Засегнато е положителното ми име и самочувствие на човек и политик, посветил професионалната си кариера и подчинил персоналния си живот в работа на обществото и хората. Клеветническите изказвания на ответника ме възмутиха и разстроиха. Причиниха ми тежки душевни болки и премеждия, разрушавайки градения ми с десетилетия престиж на жител и държавник. Нанесоха ми и непоправима с пари вреда като политик и правист, показва още Манолова в исковата си молба.

В случай че завоюва делото против премиера Борисов и ѝ бъде присъдено компенсацията, Манолова има намерение да подари парите за построяването на детска площадка във Волуяк, обявиха от екипа ѝ.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР